Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σόφια Μουτίδου: Άγριο ξέσπασμα σε τηλεφώνημα για τα περιττά κιλά της στον αέρα του «the booth»

Μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης είχε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σοφία Μουτίδου στον αέρα της εκπομπής «The Booth».

Αφορμή στάθηκε μια τηλεφωνική γραμμή, κατά την οποία η τηλεθεάτρια μίλησε για το bullying που υφίσταται από τον σύντροφό της, εξαιτίας των παραπάνω κιλών που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Ένα τηλεφώνημα στάθηκε ικανό για να αναστατώσει τόσο την γνωστή ηθοποιό όσο και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την πρώτη να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν είναι μνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το «Δεν σε πήρα έτσι…». Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN.

«Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Kατηγορίες

media

Ετικέτες

, , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: