
Ο πρώτος μεγάλος καβγάς στο «Big Brother». Η λογομαχία του Νικόλα Παπαπαύλου και του Χρήστου Μακρίδη αναστάτωσε το σπίτι.
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (02/09) ο Χρήστος άκουσε τον Νικόλα που έκανε παράπονα στη Ράνια για εκείνο το περιστατικό και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς.
«Γιατί πετάγεσαι; Ο Big Brother είπε να ψηφίσουμε, όχι να πούμε τη γνώμη μας! Γνώμη δεν ζήτησε από κανέναν. Και τα δύο τα παιδιά ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι. Πού ξέρεις τι κρύβει ο καθένας από πίσω του; Γιατί να τους κρίνεις; Ήταν μπαρούφα αυτό που είπες. Ανοησία! Τελείωσε! Δεν σε έβρισα, αλλά λες ανοησίες! Σκέφτηκες ανόητα», είπε ο Χρήστος φωνάζοντας στον Νικόλα.
«Αφού λες ότι λέω βλακείες, σημαίνει ότι είμαι βλάκας. Εγώ το θεωρώ βρισιά», του απάντησε ο Νικόλας.