ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ media

Θετικός στον covid19 Γνωστός έλληνας τραγουδιστής Το μήνυμα που συγκινεί

«Σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Δείξιμος στο μήνυμα του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέλεξε ο Άκης Δείξιμος να γνωστοποιήσει πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα, με ένα μακροσκελές κείμενο, ο τραγουδιστής περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε και τον οδήγησαν να κάνει το σχετικό τεστ.

Ακούμε δυνατά TEN RADIO Live Τώρα music Hits (Δοκιμαστικά)

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος στο μήνυμα του. «Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου».

«Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση”. έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Δόξα!

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: