ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καπιτώλιο: Η στιγμή της εισβολής και οι εικόνες που λάβωσαν την δημοκρατία

Καπιτώλιο: Η στιγμή της εισβολής και οι  εικόνες που λάβωσαν την δημοκρατία (video)
  • Γυρίζοντας λίγο πίσω τον χρόνο και μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο δείτε όλα όσα έγιναν μέσα στο Καπιτώλιο, το ναό της δημοκρατίας των ΗΠΑ. Η εισβολή, ο πυροβολισμός, η πολιορκία, οι βανδαλισμοί. Συγκλονιστικές εικόνες από τις στιγμές που συνέβαιναν όλα
  • AGB 7-1-2021: Σάρωσε η Στεφανίδου , στον πάτο η Μπάρκα

Αν ένας άνθρωπος ξυπνούσε σήμερα από βαθύ κώμα και δεν γνώριζε τι έχει συμβεί στον κόσμο, εκτός από το σοκ που θα πάθαινε όταν θα μάθαινε ότι έχουμε πανδημία, θα ενημερωνόταν και για τα πρωτοφανή γεγονότα με την εισβολή στο Καπιτώλιο από εξαγριωμένους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ. 

Και αν ήθελε να μάθει σε λίγα λεπτά όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας θα αρκούσε να δει το βίντεο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου itv το οποίο θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας. 

Μέσα σε 7 λεπτά ο ανταποκριτής του καναλιού στην Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Μουρ, περιέγραψε τα δραματικά γεγονότα από την εισβολή στο Καπιτώλιο και μετά. Μπήκε μαζί με τους διαδηλωτές στο Καπιτώλιο και λεπτό προς λεπτό περιέγραφε την πορεία των γεγονότων. Οι εικόνες και η περιγραφή τους είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Από την χθεσινή εισβολή ξεχώρισαν και άλλα στιγμιότυπα που θα μείνουν στην ιστορία. Όπως αυτό του απόλυτου τρόμου μέσα στην ολομέλεια με όσους βρίσκονταν μέσα να έχουν ταμπουρωθεί κάτω από τα καθίσματα.

Όπως και οι κρεμάλες που στήθηκαν έξω από το Καπιτώλιο

Και τα πρώτα πλάνα από την εισβολή τα οποία πραγματικά έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: