Νούμερα Τηλεθέασης media

Τηλεθέαση: Σάρωσε η Φάρμα, πέρασε και το MasterChef

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής η Φάρμα, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, και το MasterChef. Υπήρχαν, επίσης, το House of Fame και το Battle of the couples, ωστόσο, και τα δύο “εξαφανίστηκαν”, καθώς το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του σε Star και ΑΝΤ1.

Η Φάρμα έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα και αυτό φαίνεται από τα εντυπωσιακά ποσοστά στην τηλεθέαση, καθώς το κοινό χάρισε την πρωτιά στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με μέσο όρο 28,1% στο γενικό σύνολο και 27,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, στο τέταρτο 00:00 – 00:15, η Φάρμα έφτασε στο 36,1% στο γενικό και 36,6% στο δυναμικό!

Το MasterChef, από την άλλη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας μέσο όρο 20,6% στο γενικό και 25,1% στο δυναμικό.

Πολύ δύσκολη ήταν η βραδιά για ΣΚΑΪ και ALPHA, καθώς τόσο η μουσική ακαδημία όσο και το ριάλιτι των ζευγαριών κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Φάρμα – 28,1%
about:blankMasterChef – 20,6%
House of Fame – 8,9%
Battle of the couples – 2,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Φάρμα – 27,8%
MasterChef – 25,1%
House of Fame – 10,2%
Battle of the couples – 2%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: